Poolvärmepumpar

Gullberg & Jansson är marknadsledande leverantör av miljösmarta poolvärmepumpar i Norden, och produkterna är anpassade för nordiska klimatförhållanden. Dessa poolvärmepumpar är tystgående och ännu mer energibesparande än sina föregångare. 

Q-serien, S-serien och X-serien är WiFi-kompatibla, så att poolvärmepumpen enkelt kan styras via en app i din smartphone (iPhone/Android). Med Gullberg & Janssons gratis app "PoolTemp" kan du bland annat stänga av och på poolvärmepumpen, justera badtemperaturen, aktivera timern, följa temperaturutvecklingen, läsa eventuella felkoder, mm. 

Vi har en hög service- och kunskapsnivå och erbjuder ett brett sortiment av prisvärda och väldesignade poolvärmepumpar av hög kvalitet. Vi har fyra olika serier av poolvärmepumpar. Vi har generösa garantier och våra poolvärmepumpar har en förväntad, lång livslängd på cirka 15 år.

För att välja rätt luftvärmepump för just er, klicka här.

Nytt för i år är att även Q-serien är en så kallad inverterpump. Både Q och X-serien är steglösa både gällande fläkten och kompressorn.


Pahlén poolvärmepump PVP Inverter

Nya generationens poolvärmepump med överlägsen energieffektivitet. En kvalitetsvärmepump i ljudisolerande och tålig konstruktion med varvtalsstyrd DC-fläkt. Ger låga ljudemissioner och startströmmar och kan drivas i en utomhustemperatur ända ner till -7°C.  5 års garanti på kompressor och värmeväxlare.

Digital kontrollenhet med utökade funktioner. Övervakar låg- och högtrycks-pressostat, lågt vattenflöde och delta-temperatur (in/ut). Enheten kontrollerar även nätspänningen, samtliga givare och systemkommunikation.